1 Nisan 2013 Pazartesi

Mart Ayında Biraz Yazalım...


Mart ayında blogumuz Biraz Yazalım’da yaşananları özetlediğimiz yazımızla bir kez daha karşınızdayız. Artık geleneksel hale gelen bu yazılarımızla sizlere blogumuzda bir önceki ayda neler olup bitmiş, hangi yazılar daha çok okunmuş gibi çeşitli bilgiler vermeyi amaçlıyoruz.

Ancak bu yazıdan sonra belki daha farklı ve değişik bir yazı düşünebiliriz. Kafamızdakini tam olarak yansıtabilirsek, ay başındaki yazılarımızın formatını biraz değiştirebiliriz. :) Bu ufak bilgiyi de verdikten sonra gelelim geçtiğimiz ay yani Mart ayında blogumuzda yaşananlara…

biraz yazalim

İçeriklerimiz…:

Mart ayında 9 içerik yayınladık. Bunların dağılımı; 3 “Kitap” kategorisi, 1 adet “Doğa ve Çevre” kategorisi, 1 “Blog” kategorisi, 2 “İnternet” kategorisi, 1 “Öğrencilere Kitap Tavsiyesi” kategorisi, 1 adet de “Reklam” kategorisi şeklinde gerçekleşti. Mart ayında yazdığımız yazılara buradan ulaşabilirsiniz…

Bu arada Mart ayında uzun zamandan beri yapmayı düşündüğümüz röportajların ilkini gerçekleştirdik. Böylece röportaj olayına da adımımızı çok değerli bir röportajla atmış olduk. Çok önemli bir edebiyat sitesi olan “Kayıp Rıhtım” ekibiyle yaptığımız röportajımız gerçekten bizi çok sevindirdi. Kayıp Rıhtım röportajımıza buradan ulaşabilirsiniz… Hemen belirteyim, Nisan ayı içerisinde çok güzel bir röportaj daha sizleri bekliyor olacak. :)

İstatistikler:

Gelelim kısa istatistiklerimize… Geçtiğimiz aya oranla tekil ziyaretçi sayımızı %53 gibi yüksek bir oranla arttırdık. Daha güzel, daha farklı içerikler için çalışmaya devam ediyoruz. :)

Biraz Yazalım’ı en çok ziyaret eden 5 şehire bakacak olursak; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Balıkesir olarak sıralama oluşmuş durumda… Antalya ve Adana ilk 5’i zorlayacak gibi duruyorlar.. :)

Yine, sayfa görüntüleme sayımız da bir önceki aya göre %17 artmış oldu.

En çok okunan İçeriklerimiz…:

Mart ayında en çok okunan ilk 5 içeriğimize göz atarak yazımıza son verelim…


Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere...

4 yorum:

  1. Yeni ay'da yeni başarılar diliyorum murat sana ve bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Tüm Bloggerlara bol bol güzel içerikler diliyorum.. :)

      Sil
  2. Thank you for following my blog. I tried to follow back without results. I'll try again later.
    Hugs, Drora

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Your welcome Drora.. Your blog is very good. Thank you

      Sil