1 Mart 2013 Cuma

Şubat Ayında Biraz Yazalım...

Şubat ayında Biraz Yazalım'da neler olduğunu özetlediğimiz artık klasikleşmiş yazımızla yine karşınızdayız. Sözü çok fazla uzatmadan Şubat ayında neler yaşamışız bunlara geçiyorum.

blog

Şubat ayı içeriklerimize göz atalım...

  • Şubat ayında 10 adet içerik yayınladık. Bu içeriklerimize buradan ulaşabilirsiniz. 
  • 10 içeriğimizin kategorilerimize göre dağılımı, 4 içerik "Kitap", 1 içerik "Öğrencilere Kitap Tavsiyeleri", 2 içerik "Etkinlik", 1 içerik "İnternet", 1 içerik "Doğa ve Çevre" ve 1 içerik "Blog" şeklinde oldu.
Burada farkettiyseniz yeni bir kategorimiz mevcut. "Öğrencilere Kitap Tavsiyeleri" kategorisi. Bildiğiniz gibi kitap kategorimizin altında öğrenciler için pek çok kitap tavsiyesi yayınlıyoruz. Şubat ayında ise bu yazılarımızı artık kitap kategorisinden ayırıp ayrı bir kategori altında yayınlamaya karar verdik. Bunu yapmamızın sebebi, bu yazılarımıza daha kolay ulaşılabilmesidir.

Çekilişimizi Yaptık...

Şubat ayında 1.yıl çekilişimizi gerçekleştirdik ve yeni kişilere ulaştık. Katılan katılmayan herkese teşekkürler...

Blogumuzun Trafiği...

  • Şubat ayında Biraz Yazalım'ı en çok ziyaret eden il yine İstanbul olmuştur. İstanbul'u sırasıyla  Ankara, İzmir, Balıkesir ve Antalya izlemiştir. 
Bu ay bizi bekleyen sürprizler ...

:) Evet. Mart ayının hemen başında yayınlayacağımız özel bir röportajımız olacak. Bu yüzden hem mutlu hem de heyecanlıyız.

Şubat ayında en çok okunan içeriklerimiz...


Blogumuzu takip etmeniz ve hep birlikte güzel işler ortaya koymamız dileğiyle... Her şey gönlünüzce olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder