3 Eylül 2012 Pazartesi

Sevdiğim Bloglardan: Beyaz Kitaplık


Blogumuzda yeni oluşturduğumuz Sevdiğim Bloglardan yazı dizisinde severek takip ettiğim Beyaz Kitaplık blogunun tanıtımını yapmayı planlıyordum. Fakat Beyaz Kitaplık blogu tarafından düzenlenen kitap çekilişi bu yazımı erkene almamı sağladı. 



Beyaz Kitaplık blogu iki kişilik bir aile tarafından hazırlanan kaliteli bir blog sitesi. Kitap incelemeleriyle, okur testleri bölümleriyle ve çekiliş etkinlikleriyle gerçekten çok kaliteli bir blog sitesi. Kitap okumayı seven herkesin takip etmesi gereken bir blog diye düşünüyorum. 


Beyaz Kitaplık blogunun tanıtımını yapmamı erkene alan etkinlik kitap çekilişi. Bloglarında düzenledikleri 5. kitap Çekilişi etkinliği. 5. Kitap Çekilişinde verdikleri hediye Tarihi Değiştirenler Serisinden "Tarihi Değiştiren Askerler" kitabı. 


Çekilişe katılmak için tek şartları kitap çekilişini duyurdukları yazıya 08.09.2012 tarihine kadar yorum yazmak. Çekilişi duyurdukları yazıya buradan ulaşabilirsiniz. 

Yorum yazarken adsız yorumları dikkate almayacakları için blogun takipçisi olmanız gerekiyor. Blogun takipçisi olmanız bu güzel içerikleri daha sonra da takip etmeniz için size kolaylık sağlayacaktır. 

Çekilişte şansınızı artırmak isterseniz; 

· Blogunuz ya da sitenizde çekilişi fotoğraflı olarak duyurabilirsiniz. Benim şuan yaptığım gibi :) 

· Facebook'ta Beyaz Kitaplık sayfasını beğenip çekiliş duyurusunu herkese açık olarak paylaşabilirsiniz. 

· Twitter'da Beyaz_Kitaplik 'in takipcisi olup çekiliş duyurusunu paylaşabilirsiniz 

Çekiliş ile verdikleri kitabı merak ederseniz yine Beyaz Kitaplık tarafından yapılan incelemeye buradan ulaşabilirsiniz. Ben size kitap hakkında fikrimi söyleyemiyorum çünkü henüz bu kitabı ya da bu seriden herhangi bir kitabı okumadım. Okuduğumda ben de fikirlerimi blogumuzda yayınlarım. 

Beyaz Kitaplık tarafından düzenlenen bu güzel etkinliği ve Beyaz Kitaplık adlı kaliteli blogu sizlerle paylaşmak beni mutlu etti. Ben Beyaz Kitaplık tarafından düzenlenen çekiliş etkinliğine katılıyorum. Böyle güzel etkinliklere katılımın çok olması dileğiyle. 

"Sevdiğim Bloglardan" Yazı Dizimizin Diğer Yazılarına Ulaşmak İçin:

4 yorum:

  1. Böyle güzel cümlelerle bizi tanımladığınız için çok teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogunuzu beğenerek takip ediyoruz. Biz de sizi blogumuza bekleriz. İyi çalışmalar...

      Sil
    2. Uzun zamandır, sizi izliyoruz zaten Neslihan Hanım.

      Sil
    3. Takipçimiz olduğunuzu gözden kaçırmışım kusura bakmayın. İyi çalışmalar diliyorum.

      Sil