9 Şubat 2012 Perşembe

Kitap Tavsiyeleri - Küçük Beyaz Uğur Böceği

Kitap tavsiyelerine kitaplarını ve çalışmalarını takip ettiğim Ahmet Şerif İzgören'in yazdığı çocuk kitabı ile devam ediyoruz.

Çocukların Şerif Amcası "Küçük Beyaz Uğur Böceği" kitabı ile çocukların büyürken fark etmesi gereken şeyleri hikayeleştirerek anlatıyor. Diğer kitaplarından okuduğum gerçek hayatta yaşanmış olayları bir kez de bu şekilde okumak benim bile hoşuma gitti. Çocukların bu kitabı severek okuyacaklarını düşünüyorum. 



İzgören Akademi tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi olan Türkiye Uğur Böcekleri Programı hakkında da kitapta bilgi bulunmaktadır. Ahmet Şerif İzgören çocuklara kitabında sesleniyor ve onlara Şerif Amcalarının önerdiği iyilikleri yaparak Beyaz Uğur Böceği olabileceklerini söylüyor. 

Ahmet Şerif İzgören kitaplarını seven bir büyüğünüz olarak size bu kitap ile Şerif Amcanızı tanımanızı ve büyüdüğünüzde de onun kitaplarını okumanızı tavsiye ediyorum.

Elma Yayınevi Elma Çocuk Serisinde Küçük Beyaz Uğur Böceği gibi küçük okurların sevebileceği pek çok kitap bulunmaktadır.


-->

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder