1 Ekim 2012 Pazartesi

Eylül Ayında Biraz Yazalım...


Eylül ayında blogumuzda neler olduğunu özetlediğimiz yazımızla karşınızdayız. Biraz Yazalım olarak özgün içerikler üreterek okurlarımız için yararlı bilgiler vermeye devam ediyoruz. Blog yazarı olmanın tahmin edildiğinden zor olduğunu da Biraz Yazalım'ı yayına aldığımız 9 aydan beri tecrübe ettik. Ancak içerik üretme işi bizim için hem zevkli hem de öğretici oluyor.

Bakalım geçtiğimiz ay Biraz Yazalım'da siz okurlarımız için neler yapmışız...

Blog


Blogumuzdaki Eylül Ayı İçerikleri:

  • Eylül ayında blogumuzda 9 adet içerik yayınladık. Eylül ayında blogumuzda yayınladığımız içeriğe buradan ulaşabilirsiniz.

  • Yayınladığımız yazıların kategorilerine bakacak olursak; 5 adet içerik “Kitap” kategorisinde, 1 adet içerik “İnternet”, 1 adet içerik “Doğa ve Çevre” kategorilerinde, 1 adet içerik “Reklam” ve yine 1 adet içerik “Blog” kategorilerinde yayınlandı.

Blogumuzun Trafiği:

  • Eylül ayında blogumuzda çoğul ziyaret sayılarında Ağustos ayına göre %30 oranında artış, tekil ziyaretlerde ise %34 oranında artış olmuştur.

  • Eylül ayında blogumuzu en çok takip eden il yine İstanbul olmuştur. Sırasıyla İstanbul'u, Ankara, Balıkesir, İzmir ve Kocaeli izlemiştir.

  • Bir de farklı bir istatistiği sizinle paylaşmak istiyorum. Biraz Yazalım yayına geçtiğinden bugüne kadar (1Ekim'e) gelen ziyaretçilerimiz %47,01 oranıyla "Chrome" tarayıcısıyla, %32,21 oranıyla "İnternet Explorer" tarayıcısıyla, %12,88 oranıyla da "Firefox" tarayıcısıyla blogumuza ulaşmışlar.

Eylül Ayında En Çok Okunan İçeriklerimiz:






Her şey gönlünüzce olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder