9 Şubat 2012 Perşembe

Site Önerisi - Çiz Bakalım


www.cizbakalim.com internet üzerinden çizim ve tahmin oyunu oynayabileceğiniz eğlenceli bir sitedir. 

Sitedeki “Oyuna Başla” linkine tıklayarak oyun oynamaya başlayabilirsiniz. Siteye üye olarak oyun oynayabileceğiniz gibi ziyaretçi olarak da oyun oynayabilirsiniz.



Oyunu oynayacağınız odayı seçtikten sonra oyuna başlayabilirsiniz. Siteyi sizinle aynı anda kullanan gerçek kişilerle oyun oynarsınız. Her odada en fazla 10 kullanıcı bulunur. Odadaki kişilerden biri çizim yapar diğerleri tahmin etmeye çalışır, doğru tahmin eden kişiler puan kazanır. Hızlı tahmin etmek önemlidir. En çabuk tahmin eden en yüksek puanı kazanır. 


Çizim sırası size geldiğinde çizim yaparak size verilen gizli kelimeyi anlatmaya çalışırsınız. Anlatmak için 2 dakika süreniz vardır. 

Sitede oyunlar 1 turda 10 çizim yapılarak oynanır. 10 çizimde en iyi tahminde bulunan en yüksek puanı alarak o turun birincisi olur. Güzel oynanan her oyun sizin kullanıcı puanınızı attırır.

Sitedeki Yıldızlı Çizimler bölümünü güzel çizimleri görmek için mutlaka ziyaret edin.

Yaratıcılığınızı arttıracak eğlenceli bir oyun. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.


4 yorum:

  1. Güzel ve eğlenceli bir oyun sitesi. Bu tanıtım çok iyi oldu. Çiz Bakalım sitesi oldukça yenilikçi bir site ve gelişime son derece açık..

    YanıtlaSil
  2. Site öneriniz için teşekkürler. Ayrıca blogunuzu ve içindeki yazıları çok başarılı buldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırat bey merhaba. Yorumunuz için teşekkürler. Eşimle beraber blogculukta emekleme dönemindeyiz. Araştırmalarımızda sizin blogunuza girmiştim. Sık sık ziyaret ediyorum blogunuzu.

      Sil
  3. Fırat Bey ziyaretiniz ve yorumunuz için teşekkürler.

    YanıtlaSil