2 Ocak 2013 Çarşamba

2013 Hedeflerimiz Hakkında Kısaca...


Biraz Yazalım olarak 2012'nin değerlendirmesini yaptığımız yazımıza buradan ulaşabilirsiniz. Bu yazımda ise blogumuzun 2013'te neler yapmak istediğinden kısaca bahsetmek ve bu yazıyla kayıt altına almak istiyoruz. :) İtici bir güç olması açısından iyi olacağını düşünüyoruz.
  
  • Blogumuzun 2013'te ilk hedefi, tabi ki daha kaliteli, daha iyi içerikler üretmek... Bu konuda birde sayısal bir hedef koyduk. 2012'de 124 içerik yayınlamışız. 2013 senesinde 150 içerik yayınlamak istiyoruz. :)


  • Bir diğer hedefimiz ise, blogumuzun bilinilirliğini arttırmak... Bu hedefimiz için koyduğumuz sayısal değer, 2012'de elde ettiğimiz tekil ziyaretçi sayısını %75 arttırmak. Ayrıca blogumuzda eksik olan sosyal medya butonlarımızı eklemek ve mevcutları yenilemek de bir diğer hedefimiz.

  • 2012'de 1 çekiliş etkinliği düzenledik. Bu sayıyı 2013'te arttırmak istiyoruz. Hedefimiz en az 3 çekiliş etkinliği düzenlemek. Bu hedef, blogumuzun bilinirliğini de arttırma yolunda bize yardımcı olabilir.

  • Blogumuzun tasarımıyla ilgili çalışmalar yapmak istiyoruz. Belki bir tema değişikliği olabilir.

  • Çekilişten farklı etkinlikler de yapmak istiyoruz. Bunlardan ilkini Ocak ayında duyuracağız. Kitaplarla ilgili bir etkinlik olacak. Sürpriz olsun. :)

  • Bir de Misafir Blogculuk ile ilgili bir hedef koyduk. Misafir Blogculuk kavramına yabancı olan arkadaşlar için şu yazımızda ve şu sabit sayfamızda bilgilerimiz mevcut. 2012 yılında hiç Misafir Blog yazısı yayınlamadık ve hiç bir bloga misafir blogcu olmadık. 2013 yılında Misafir Blog yazısı yayınlamak istiyoruz. Yine en az 3 Misafir Blog yazımızı başka bloglarda yayınlatmak istiyoruz. Blogcular arasında dayanışmanın artması ve bloglarımızın daha çok kişiye ulaşması için güzel bir etkinlik. Herkesi bu etkinliğe katılmaya bekliyoruz. :)

Yazımı sayısal ifadelere boğmak istemediğim için çok fazla uzatmak istemiyorum. Sizde, size mantıklı gelen hedeflerimizi veya kendi blogunuza koyduğunuz yukarıdakilerden farklı hedefleri yorum olarak paylaşırsanız, bloglarımızın gelişimi için paylaşımda bulunmuş oluruz. Çok da güzel olur...

İyi bloglar... :)

2 yorum:

  1. 2013 yılında başarılar.. ve güzel konu paylaşımlarınızın devamını dilerim..

    YanıtlaSil