4 Haziran 2012 Pazartesi

Mayıs Ayında Blogumuz!

Mayıs ayında Biraz Yazalım’da neler olduğunu özetlediğimiz bir yazı hazırladık. Blogumuzu açalı yaklaşık 5 ay oldu ve biz bu 5 ayda blogumuzu hazırlarken hem çok eğlendik hem de çok mutlu olduk. Çünkü blogumuza giren kişi sayısı ve takipçileri her geçen gün biraz daha artıyor.

Blog yazmanın eğlenceli ancak bir o kadar da zor ve özveri isteyen bir iş olduğunu tecrübe ettik. Ancak şikayetçi değiliz. Özgün içerik oluştururken yaptığımız araştırmalar neticesinde hem siz okuyucularımız için yararlı içerikler ortaya çıkarmak için uğraşıyoruz hem de kendimiz bir şeyler öğreniyoruz. Biraz Yazalım büyümeye devam ediyor.

Sözü fazla uzatmadan Mayıs ayında neler yapmışız bir göz atalım…

Blogumuzdaki Mayıs Ayı İçerikleri:

• Mayıs ayında Biraz Yazalım’da 10 içerik yayınladık. Mayıs ayında yayınladığımız tüm içeriğe buradan ulaşabilirsiniz. Bu ay yazı ortalamamız 3,1 günde 1 içerik olarak gerçekleşti.

• Her zamanki gibi kategorilerimize bakacak olursak, 2 içerik İnternet, 1 içerik Blog, 3 içerik Kitap, 1 içerik Enerji, 1 içerik Doğa ve Çevre, 1 içerik Teknoloji ve 1 içerik Reklam kategorisinde yazı yayınladık. Mayıs ayında Sinema kategorisi hariç diğer kategorilerde yazılar paylaşarak dengeli bir görüntü çizdik. Etkinlik bölümümüzde herhangi bir olaya yer vermedik ancak ilerleyen günlerde bizde güzel bir etkinlik yapmayı düşünüyoruz.


Blog ile ilgili bir ikon

Blogumuzun Trafiği:

• Mayıs ayında Biraz Yazalım’da bir önceki aya göre ( Nisan Ayına ) ziyaret sayısında %104’lük bir artış yakaladık. Farklı ziyaretçilerde ise bir önceki aya göre artış %133 oldu. Bizim için oldukça sevindirici bir gelişme. Zira blogumuza ne kadar çok ziyaretçi gelirse biz de o kadar çok mutlu ve motive oluyoruz.

• Sayfa gösterimlerimizi bir önceki aya göre %49 arttırdık. Bu da sevindirici bir gelişme.

• Blogumuzun sol sütununda yer alan “Blogumuzun İzleyicileri” kısmında 1 yeni izleyicimiz Mayıs ayında bize katıldı.

Tabi ki bir de Mayıs ayında en çok okunan içeriklerimize göz atacak olursak, onlarda aşağıdaki şekilde sıralanıyorlar…

Samsung Galaxy S3 Duyuruldu!

Açlık Oyunları Film İncelemesi

TIRTILLAR DA BİR GÜN UÇAR: Kelebekler ve Güveler

Buzdolabında Enerji Tasarrufu

Kan Gruplarına Göre Beslenme: O da Nereden Çıktı Demeyin!


Blogumuzu takip etmeniz ve katkıda bulunmanız dileğiyle, her şey gönlünüzce olsun…


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder