27 Ağustos 2012 Pazartesi

Sevdiğim Bloglardan: İlginç Tasarım Blogları

Yazarkafe sayesinde tanıştığım bir blog sitesinden size bahsetmek istiyorum. Değişik tasarımları, atık malzemeleri değerlendirerek yapılan eşyaları seven biri olduğum için bu site dikkatimi çekti. Değişik tasarımları sevdiğimi söylerken bu tarz tasarımlar yapmak istediğimi fakat vakit ayırmadığımı ya da başaramamak konusunda endişelerim olduğu için çalışmalarımın da olmadığını belirtmem gerekir sanırım. Ama incelemek, bu tarz yazıları okumak hoşuma gidiyor. 

Yazarkafe sayesinde karşılaştığım blog sitesi; http://mylittledesignbox.blogspot.com/

Sizinle paylaştığım blogun banneri

Bir mimar tarafından yapılan blog sitesinde değişik tasarımlara sahip eşyalar, atık malzemeler kullanılarak yapılan güzel tasarımlı eşyalar benim dikkatimi çekti. Bence siteyi bir ziyaret edin, sizin de hoşunuza gidebilir. Hatta belki siz burada nasıl yapılacağı anlatılan tasarımları yapmayı denersiniz. 

Sitedeki Pinpon topundan yapılmış aydınlatma elemenları ile ilgili yazıya ve aydınlatmalara ben bayıldım; http://mylittledesignbox.blogspot.com/2012/07/pinpon-topundan-yaplms-aydnlatma.html blog yazarı başka kaynaklarda bulduğu aydınlatmaları kaynak göstererek paylaşmış. Bunun gibi pek çok ilginç yazı blogta yer alıyor. 

Paylaştığım blogta en sevdiğim yazıdan bir fotoğraf.
Bu tasarım gibi pek çok güzel aydınlatma tasarımı bir arada toplanmış

Bu blog sitesi sayesinde karşılaştığım bir tasarım blogunu da sizlerle paylaşmak isterim; http://tasarladimveyaptim.blogspot.com/ Henüz yeni bir blog sitesi, ağustos ayında paylaşılmış 3 yazı var sitede henüz. Üç yazıda birbirinden güzel. 

Sizinle paylaştığım diğer blogun banneri

Okullarda Teknoloji ve Tasarım derslerin öğrencilere kaynak olarak önerilebilecek güzel iki blog sitesini yazımla sizlerle paylaştım. Bu tür siteler biliyorsanız. Siz de yorum yazarak bizimle paylaşabilirsiniz.

"Sevdiğim Bloglardan" Yazı Dizimizin Diğer Yazılarına Ulaşmak İçin:

2 yorum:

  1. Sevgili Neslihan, her iki blogum için de yapmış olduğun güzel yorumları okumak beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ederim.
    "Tasarladım ve Yaptım" senin de belirtmiş olduğun gibi henüz çok yeni bir blog. Bu blogta yayınlamak için hazırlamış olduğum bir çok taslak proje var fakat hem çalışıp hem de bir "Kendin Yap" sitesi oluşturmak biraz zaman alıyor. Zaman içinde bu blogumun da "My Little Design Box" gibi gelişip büyüyeceğini ümit ediyorum.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloglarınızı takip edeceğim. Tasarladım ve Yaptım blogundaki yeni yazıları merakla bekliyorum. Biz de sizi blogumuza bekleriz :) Sevgiler.

      Sil