2 Temmuz 2012 Pazartesi

Haziran Ayında Biraz Yazalım!

Haziran ayında blogumuz Biraz Yazalım’da neler olduğunu özetlediğimiz yazımızla yeni ayın başında karşınızdayız. Geçtiğimiz ay içerisinde de sizler için güzel içerikler üretmeye çalıştık umarız başarılı olmuşuzdur.

Blogumuzla ilgili detaylı verilere geçmeden önce, bu ayın yani Temmuz ayının bir bölümünün bizim için tatil demek olduğunu belirtmek istiyorum. Zira bir senenin yorgunluğunu 15 günde çıkarmaya çalışacağız. Eşim şimdiden tatilin keyfini çıkarmaya başladı. Bende önümüzdeki haftadan itibaren ona katılacağım.

Ancak bu sürede tabiî ki blogumuz yazısız kalmayacak. Temmuz ayındaki aksamayı düşünerek, pek çok yazıyı önceden hazırladık ve bunları planlı yayın olarak tek tek yayınlayacağız. Bu küçük detayı hatırlattıktan sonra Haziran ayında neler yaşamışız kısaca göz atalım…

Blogumuzdaki Haziran Ayı İçerikleri:

• Haziran ayında Biraz Yazalım’da 12 içerik yayınladık. Haziran ayında yayınladığımız tüm içeriğe buradan ulaşabilirsiniz. Bu ay yazı ortalamamız 2,5 günde 1 içerik olarak gerçekleşti.

• Hangi kategorilerde yazılar yayınladığımıza bakacak olursak, 4’er içerikle “Kitap” ile “Doğa ve Çevre” kategorilerinin bu ay başı çektiğini görüyoruz. Bunun yanında 1 adet Blog içeriği, 3 adet ise Reklam kategorisinde içerik yayınladık.


Blogumuzun Trafiği:

• Haziran ayında Biraz Yazalım’da bir önceki aya göre blogumuza gelen ziyaret sayısı %13 arttı, tekil ziyaretçilerde ise bu oran %11 oldu. Sayfa gösterimleri ise yine bir önceki aya göre %12 oranında arttı. Bu artışlar tabi ki bizim için oldukça sevindirici.

• Bir başka güzel ve sevindirici artışı “Blogumuzun İzleyicileri” arasına 5 yeni izleyicimizin katılması oldu. Bir kişi bile blogumuzu izlemeye alsa çok mutlu oluyoruz.

Son olarak bir de Haziran ayında en çok okunan içeriklerimizi yazacak olursak;

Samsung Galaxy S3 Duyuruldu!

Açlık Oyunları Film İncelemesi

ORMAN FİSTOSU KELEBEĞİ

En Beğendiğim Kitap Ayraçları

TÜRKİYE KELEBEKLERİ : OSMANLI ATEŞİ


Blogumuzu takip etmeniz bizi mutlu edecektir. Her şey gönlünüzce olsun…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder