17 Aralık 2014 Çarşamba

Pırlanta Alışverişinin Adresi - erospirlanta.com

Türkiye’nin en büyük online pırlanta satış sitesi bugünkü yazımın konusu. Uzun zamandır internet kategorimde yazı yazamamıştım. Bu yazımla birlikte yeni yıl öncesi de yararlı olacağını düşündüğüm ülkemizin önemli bir e-ticaret sitesini sizlere genel olarak tanıtacağım.

Pırlanta belki pahalı bir hediye olsa da her kadının bir şekilde beklentisini oluşturur. Günün birinde eşinize, sevgilinize, annenize bir pırlanta almaya karar verirseniz, yerinizden kalkmadan, aklınızdaki sorulara, çekincelere de cevap bulacak şekilde online olarak hizmet alarak satın alma yapacağınız, güvenilir ve kaliteli iş çıkaran ender sitelerdendir erospirlanta.com sitesi. Hemen tüm bunların nedenlerine geçmek istiyorum.



Ne Tür Ürünler Alabilirim?

erospirlanta.com sitesi pırlanta ve mücevher dikeyinde çalışan bir e-ticaret sitesi. Üstelik de Türkiye’nin en büyüğü. Eros Pırlata sitesi ile tektaş pırlantalardan, yüzüklere, kolyelerden, küpelere ve bilekliklere, ayrıca set ürünlerine kadar çok geniş bir yelpazede ürünlere ulaşabilirsiniz. Çeşit anlamında hiç de sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Zira yüzlerce farklı ürün çok çeşitli tasarımlarla her zevke hitap ediyor.

Bu kadar fazla ürün içinden kolay karar veremezsem ne olacak?

Güzel bir soru ancak erospirlanta.com sitesinden tektaş pırlanta veya mücevher alacaksanız, site bizi “Hediye Rehberi” sayesinde yüzlerce çeşit ürün içinde amacına uygun ürünlere çok güzel bir şekilde yönlendiriyor. Evlilik, söz-nişan, düğün, doğum, doğum günü, yıldönümü gibi tematik ürün seçeneklerini bize sunarak bir nebze de olsa yapacağımız seçimleri kolaylaştırıyor. Ancak yine de ürün çeşitliliği oldukça fazla olduğu için kararsız kalmak son derece mümkün. :)

Pırlanta denilince özellikle ilk akla gelen evlilik teklifi olduğu için bu gruplamayla tektaşları bir araya getirerek amacınıza odaklanmanızı sağlıyor. Diğer temalar için de tabi ki farklı ürünleri bir tıklamayla önümüzde görmek işten bile değil.

Denemeden pırlanta yüzük aldığımda ya parmak ölçüme uymazsa ne yapacağım?

Nefis bir soru daha. Belki de tektaş yüzüğün internetten alınması esnasında sorulabilecek en kritik soru. :) Diğer mücevher seçenekleri için çok sıkıntı olmasa da yüzükler için ciddi sıkıntı olabilir. Ancak erospirlanta.com bu duruma, yine ekranınızın başındayken çözmeniz için “yüzük ölçer” hizmetini sunuyor. Bu şekilde yüzük ölçüsü de sorun olmaktan çıkıyor. Yazılı talimatlara uyarak doğru yüzük ölçümüzü belirleyebiliyor ve siparişimizi de gönül rahatlığıyla oluşturabiliyoruz. Bu hizmetin oldukça yenilikçi ve kullanıcı dostu bir hizmet olduğunu düşünüyorum.


Aldığım ürünü beğenmezsem ne yapabilirim? Bununla ilgili de bir şeyler var mı?

Evet. Özellikle pırlanta ürünlerde Türkiye’de ilk defa 30 gün iade garantisi imkanı erospirlanta.com sitesi tarafından sunuluyor. Bu hizmetle ilgili koşullara bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Yine bu hizmetin bir farklı versiyonu ise şöyle oluyor. Yine pırlanta ürünlerde geçerli bir hizmettir. O da “1 yıl değişim garantisi” adlı hizmet. Benim oldukça hoşuma giden bir özellik oldu. Bu hizmetle, erospirlanta.com sitesinden aldığınız pırlanta ürününü 1 yıl içinde kalite, nicelik ve fiyat yönlerinden bir üst modellerle değiştirmek istediğinizde, site ürünü satın aldığınız fiyata geri alıyor ve uygun şartları sağladığınız takdirde üst modellerle aradaki farkı ödeyerek yeni ürününüze sahip olabiliyorsunuz. Bence özellikle online pırlanta alışverişinde çok önemli ve farklı bir hizmet daha olmuş.

Başka?

Bu soruya daha ne olsun diyerek karşılık vermek istiyorum ancak madem sordunuz birkaç şey daha söylemeliyim. Alışverişlerinize 4 taksit imkanı, Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo, güvenli alışveriş seçenekleriyle sevdiklerinize farklı ve özel bir hediye sunmak istiyorsanız kesinlikle gönül rahatlığıyla, acele etmeden, sindire sindire alışverişinizi yapabilirsiniz. Eğer yine de alacağınız ürünle alakalı aklınızda sorular varsa, kişiye özel online pırlanta danışmanı ile anlık konuşma yapabilirsiniz. :) Bu da son sürprizim olsun.

Sonuç olarak erospirlanta.com sitesi Türkiye’nin en büyük ve güvenilir pırlanta sitesi. Bunu müşterilerine sunduğu hizmetlerden anlamak zor değil. Zaten müşteri yorumları da bunların kanıtı oluyor. Çok özel hediyelerinizi gönül rahatlığıyla almak sadece parmaklarınızın ucunda, sevdiklerinize ulaşmayı bekliyor. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere…

2 yorum:

  1. Merhaba,
    Blogumda kitap çekilişim var katılımınızı beklerim
    http://ilknur--akpinar.blogspot.com.tr/2014/12/dolu-dolu-cekilis.html

    YanıtlaSil
  2. bunu çok sevdim

    YanıtlaSil