29 Ağustos 2013 Perşembe

Biraz Yazalım'da Çizgi Roman Sesleri

Bildiğiniz gibi Biraz Yazalım'da Kitap, İnternet, Doğa ve Çevre konuları ağırlıklı olacak şekilde içerikler yayınlıyoruz. Amacımız her konuda yazmak değil ancak ilgimizi çeken yeni başlıkları blogumuza ekleyerek okurlarımıza yeni alanlarda da bilgiler vermek, bu yeni alanlarla da kendi kişisel bilgi birikimimizi arttırmak ve bunları yazmak.

Şimdi bunları niye yazıyorum? Şunun için, önümüzdeki aydan itibaren blogumuz Biraz Yazalım'da mevcut kitap kategorimize ek olarak bir de Çizgi Roman kategorisi olacak. Çizgi Roman benim için yeni bir konu ve Çizgi Roman dünyasını araştırdıkça okuyacak ve yazacak çok şey olduğunu düşündüm. Bu konularda yazacaklarımızı yeni bir kategori açmadan da yazabilirdik ancak Çizgi Romanlar konusunda yazacaklarımıza hem kolay erişebilmek için hem de bağımsız olmasının çok daha iyi olacağını düşündüğümüz için yeni bir kategori açmaya karar verdik. Bundan böyle blogumuzda Çizgi Romanlar üzerine de yazılar bulacaksınız. Tabi ki bu yazılar ilk başlarda çok derinlemesine olmaktan ziyade ısınma yazıları olacak. Okuduğum Çizgi Romanlar hakkında bilgiler vererek, belki takipçilerimizi de bir miktar Çizgi Romanlar konusunda heveslendirmek şeklinde olacak. 

Tüm bunları söyledikten sonra, bu konuda hemen çalışmalara başladım. Madem Çizgi Romanlar ile ilgili yazmaya başlayacağız öyleyse Eylül Ayı'nın ilk yazısı olmasını planladığım çok güzel bir röportaj gerçekleştirdim. Önemli bir Türkçe Çizgi Roman sitesinin sahibiyle Çizgi Romanlar ve sahibi olduğu site ile ilgili bir söyleşi yaptım. Zaten blogumuzda alanında iyi işler çıkartan kişilerle ve sitelerle küçük söyleşiler gerçekleştiriyoruz. Bu söyleşimiz de çok güzel oldu. 

Bu güzel söyleşiyi Eylül Ayı'nın ilk günü yayında bulacaksınız. :)

Bir duyuru yazısı gibi oldu bu yazımız. :) Bir sonraki yazımda görüşmek üzere...

4 yorum: