17 Aralık 2014 Çarşamba

Pırlanta Alışverişinin Adresi - erospirlanta.com

Türkiye’nin en büyük online pırlanta satış sitesi bugünkü yazımın konusu. Uzun zamandır internet kategorimde yazı yazamamıştım. Bu yazımla birlikte yeni yıl öncesi de yararlı olacağını düşündüğüm ülkemizin önemli bir e-ticaret sitesini sizlere genel olarak tanıtacağım.

Pırlanta belki pahalı bir hediye olsa da her kadının bir şekilde beklentisini oluşturur. Günün birinde eşinize, sevgilinize, annenize bir pırlanta almaya karar verirseniz, yerinizden kalkmadan, aklınızdaki sorulara, çekincelere de cevap bulacak şekilde online olarak hizmet alarak satın alma yapacağınız, güvenilir ve kaliteli iş çıkaran ender sitelerdendir erospirlanta.com sitesi. Hemen tüm bunların nedenlerine geçmek istiyorum.

4 Aralık 2014 Perşembe

Seyfettin Efendi Günleri: Olağanüstü Maceraları 2 - Hayırsız Ada

Seyfettin Efendi Günleri yazı dizimin 4. yazısı ile karşınızdayım. Bu yazımda yakın zamanda çıkan Seyfettin Efendi ve Olağanüstü Maceraları 2. cildinin incelemesini yapacağım. Devrim Kunter bu kez Cihan Türe ile birlikte kaleme aldığı ve kendisinin çizdiği Seyfettin Efendi ve Olağanüstü Maceraları’nın 2. cildi Hayırsız Ada’da, hikayesini 1910 senesinin İstanbul’unda meydana gelen kuduz salgını vakalarından alan enfes bir macera sunuyor. 

seyfettin efendi hayırsız ada

Detaylara geçmeden önce Hayırsız Ada’nın benim için ayrı bir öneminden bahsetmek istiyorum. Şöyle ki; Devrim bey, Hayırsız Ada macerası yayınlandıktan sonra adıma imzaladığı bir kopyasını bana gönderdi. Bu güzel ve harika jest karşısında ne kadar mutlu oldum anlatamam. Zira Seyfettin Efendi ve Olağanüstü Maceraları 2 – Hayırsız Ada, kitaplığımda tüm kitaplar arasında yazarı tarafından adıma imzalanmış tek eser olma özelliğine sahip. Bu açıdan benim için tarihe geçmiş bir eser.