1 Şubat 2014 Cumartesi

2. Yıl Çekilişimiz Sonuçlandı...


Blogumuz Biraz Yazalım'ın 2. yılı dolayısıyla düzenlediğimiz çekilişimizin sonuçları belli oldu. Daha önce düzenlediğimiz çekilişlere katılım daha fazla olmuştu. Bu kez katılım düşük oldu ama olsun yine de güzel oldu. Mütevazi bir çekilişi gerçekleştirdik. Mutluyuz. :)

Sonuçlara geçmeden önce bir kaç konuda güncel bilgiler vermek istiyorum. Adınıza dikilmiş ağaç fidanı ödülünün sayısını 2 adetten 5 adete çıkardık. Çünkü Tema'nın sınırı bu şekilde olduğu için bunu yaptık. Ama bence daha da güzel oldu. Ne kadar çok fidan o kadar güzel yarınlar. Bir de çekiliş duyurumuzu yaptığım gün "Çanakkale Gelibolu Demirtepe" ağaçlandırma sahasına fidan dikimi yapılacak demiştik. O günden bugüne kadar o ağaçlandırma sahası kapandığı için yerine açılan "Balıkesir Kepsut" ağaçlandırma sahasına ödül ağaç fidanlarınız dikilecek. Bu küçük ama önemli duyuruları yaptıktan sonra çekilişe geçiyorum. Sıkı durun... :)

Çekilişimize katılım 5 kişi olarak gerçekleşti. İsteğe bağlı çekiliş haklarıyla birlikte 15 adet çekiliş hakkı oluştu. Katılım sırasına göre bir liste oluşturdum ve random.org'ta bulunan rastgele liste sıralaması (List Randomizer) ile listeyi rastgele hale getirdim. Aşağıda bahsettiğim görüntü oluştu.


Bu listeyi oluşturduktan sonra arka arkaya üç kez rastgele sayı üreterek çekilişi yaptım. Çekilişteki ödüller için duyuru yaptığım sıralamayı izledim yani ilk ödül ilk üretilen sayıdaki okuyucumuza gitti. Yani 1. ödülümüz olan 2 adet Lego Minifigür 11 serisinden LEGO adamı kazan takipçimiz... ( Heyecan Müziği )


Settie adlı okuyucumuz. :) LEGO adamlarınızı seveceksiniz. Paketlerden rastgele çıkacak olan figürleri sizden öğrenmek isteriz. :) Sözü fazla uzatmadan 2. ödülümüz olan Philip K. Dick'in eseri olan Toplu Öyküler 1 - Bay Uzay Gemisi adlı kitabı kazanan okuyucumuza geçeyim. Evet... ( Heyecan Müziği )


Ödül.... 3. sıradaki okuyucumuz yani Ruhsuz Atmaca'ya gidiyor. İyi günlerde okumasını diliyoruz. 3. ve son ödülümüz çok anlamlı bir ödül... adınıza dikilecek 5 adet ağaç fidanı ödülünü kazanan okuyucumuza geçiyorum... Evet.. ( Heyecan Müziği )


Ödül... 2. sıradaki okuyucumuza yani Hasan Oral'a gidiyor. Çok güzel ve anlamlı bir ödül olan bu ödülü kazandığınız için sizi kutlarım. 

Böylece Biraz Yazalım'ın 2. yılı dolayısıyla düzenlediğimiz çekilişimizi bitirmiş olduk. Katılan, katılmayan herkese çok teşekkür ederim. Ödülleri gönderebilmemiz için kazanan arkadaşlarımızın iletişim bilgilerini yani adres ve telefonlarını birazyazalim@gmail.com adresine e-posta olarak göndermelerini bekliyoruz. Her şey gönlünüzce olsun.

11 yorum:

  1. Güzel ödüller için çok teşekkürler. 8 çekiliş hakkım olması nedeniyle iyiki birden çok ödül gelmemiş. Ama herhalde bu durumda zaten en üst ödül dışındakiler verilmezdi :) Önümüzdeki çekilişleri heyecanla bekliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abi sen LEGO minifigür ödülünü çok istiyordun ama senin kısmetin ağaç fidanıymış. Katıldığın için çok teşekkürler...

      Sil
  2. hasan oral.. tebrikler :)

    YanıtlaSil
  3. Aa ne çok sevindim! Lego adamlarla tanışır tanışmaz blogumda da tanıtırım kendilerini =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katıldığınız için teşekkürler.. Ödülünüzü seveceksiniz.. :)

      Sil
  4. Her şey için teşekkürler; ayırca herkesi tebrik ederim... "Biraz Yazalım" nice binlere inşallah... :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben size Çok teşekkür ederim. iyi dilekleriniz beni çok mutlu etti. Sağolun.

      Sil
  5. Güzel bir çekiliş olmuş. Umarım bir dahakini kaçırmam :)

    YanıtlaSil
  6. Bakın ne güzeller! Tekrar teşekkürler :)
    http://kitapardindan.blogspot.com.tr/2014/02/lego-adamlar.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Beğenmenize sevindim. Açıkçası hangi Lego adamlar çıkacağını merak ediyordum. Öğrenmiş olduk. :)

      Sil