2 Kasım 2013 Cumartesi

İlginç Kitap Tutucular - 1

Okuduğumuz kitaplarla ilgili pek çok yazıyı siz okuyucularımızla paylaştık ve paylaşmaya devam ediyoruz. Ayrıca bu kategoride okuduğumuz kitaplar dışında biraz daha farklı bir konu olan kitap ayraçları ile ilgili de yazı yazmıştık. Farklı tasarımlarda kitap ayraçlarını sizlerle paylaşmıştık. Kitap ayraçları ile ilgili yazdığımız ilk yazımıza buradan, ikinci yazımıza da buradan ulaşabilirsiniz.

Bu yazımızda ise kitaplarımızı dizili halde koyduğumuzda kaymasına engel olan, kitaplarımızın düzenli durmasını sağlayan ilginç kitap tutucuları sizlerle paylaşacağım. Farklı tasarımlarda hazırlanmış ilginç bulduğum kitap tutucuları seçerek yazıma başlayacağım. Bol fotoğraflı eğlenceli bir yazı olacağını düşünüyorum. Kitap ayraçları ile ilgili yazımızı paylaşırken bir okuyucumuz, ürünlerin tedarik edebileceği yerlerin yazılmasının yararlı olacağını yazmıştı. Ben de bu yazımda beğenebileceğiniz bu ilginç kitap tutucuların alınabileceği yerleri de belirttim.

Hemen ilginç kitap tutucuları ile ilgili ilk seçimimle yazıma devam ediyorum.

sirinler kitap tutucusu

Şirinler kitap tutucusu ilk beğendiğim tutucu oldu. Renkleri ve sevimli görünüşleriyle şirinler kitap tutucusu özellikle çocukların çok hoşuna gidecektir diye düşünüyorum. Ama biz koca çocukları da çok mutlu edeceğini biliyorum. Hatta sanırım beni daha çok mutlu eder. :) Sevimli çizgi film karakterleri Şirinler şimdi kitaplarınızı tutmak için görev başındalar… :) Bir masada çok güzel ve farklı duracaktır. İyi bir hediye seçeneği de olacaktır diye düşünüyorum.

Şirinler kitap tutucuya buradan  ulaşarak fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz. 

morph kitap tutucu

İkinci ilginç kitap tutucusu ise Morph. Morph’tan bilmeyenler için kısaca bahsetmem gerekirse, kendisi Tony Hart tarafından oluşturulan “stop-motion” tekniğiyle yapılan bir animasyon karakteri. Belki hatırlarsınız. Hamurdan yapılmış bir adam Morph. :) Genelde bir dakikalık videolarla maceralarını izleyebiliriz. İşte Morph şimdi kitap tutucu olmuş. :)

Morph kitap tutucuyu buradan ulaşarak fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

oklu kitap tutucu

Ok şeklinde kitap tutucu da güzel bir göz aldanması var. Sanki kitaplara saplanmış oklar varmış gibi ve bu oklar onları dik tutuyormuş gibi bir izlenim olmuş. Bence çok başarılı bir kitap tutucu tasarımı olmuş. Eve gelen arkadaşlarınızın gözüne ilgi çekici gelebilir. :) Ayrıca okumayı seven arkadaşlarınız için güzel bir hediye olabilir. Gerçi burada yazdığım bütün kitap tutucular çok güzel hediye olurlar. Farklı, hoş..

Ok kitap tutucuyu buradan ulaşarak fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

arabalı kitap tutucu

Eski model arabaları sevenler bu kitap tutucularına bayılacak. Hele işin içinde Volkswagen’nin kaplumbağası olunca sanırım işler biraz daha güzel bir hal alır. :) 

Bu kitap tutucuya  buradan ulaşarak fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.


Bu kitap tutucular ise oldukça farklı tasarlanmış. Ne dersiniz sizce de farklı değiller mi? Ben özellikle zürafalı kitap tutucuyu çok beğendim. Kitapların ardına geçip beslenme yapıyor. :) 

Bu ilginç kitap tutucular ise yabancı bir sitede karşıma çıktı. Buradan ulaşabilirsiniz.

İlginç bulduğum kitap tutucuları sizlerle paylaştım. Bu konuda paylaşımlar yapmaya devam edeceğim. Paylaştığım kitap tutucular ile ilgili sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum. Her şey gönlünüzce olsun…

2 yorum:

  1. İyi fikirler.Hem de epey düşünülmüş:Şirinler,çocuklara,yaratıcı insanlara.
    Arabalı tutucular:Büyümeyen erkeklere.
    Zürafalı:Gezgin,çevrecilere.
    Ok tarzındaki:Titiz,işkoliklere.
    Morph:İyi niyetli ,sevimli biraz da sanki sakarmış gibi geldi.
    Ben de pazarlamayı bile yaptım.
    Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkürler. Tutucuları beğenmenize sevindim. Gerçekten iyi fikirler değil mi?

      Sil