15 Ekim 2012 Pazartesi

İlk Çekilişimiz Sonuçlandı...

Biraz Yazalım blogumuzda düzenlediğimiz ilk çekilişimiz sonuçlandı. Ödül olarak belirlediğimiz Şafak Altun'un Öncü Girişimciler adlı kitabı sahibini buldu .. :) 

Bu ilk çekilişimize fazla katılım olmadı. Umarız düzenleyeceğimiz diğer çekilişlerimizde daha fazla kişiye ulaşır ve daha çok katılımla etkinliklerimizi gerçekleştiririz. Bunları belirttikten sonra gelelim sonucu açıklamaya...

Öncü Girişimciler, Şafak Altun

Katılım şartlarımızı doğru olarak yerine getiren kişiler arasından random.org sitesini kullarak çekilişimizi yaptık. Elde edilen haklarla birlikte 11 adet çekiliş hakkı oluştu. Bu hakların sahipleri,  http://www.random.org/lists/ adresindeki rastgele liste ve numara sıralaması oluşturan sayfaya göre  aşağıdaki şekilde sıralandı.


Rastgele oluşturulan bu listeden sonra, random.og'taki rastgele numara oluşturucuda çekilişi yaptık.


Heyecan dorukta.... :)

Ve kazanan...

Kazanan 6. sırada bulunan izleyicimiz "Nurcan" oldu. Kendisini tebrik ediyoruz ve iletişim bilgilerini birazyazalim@gmail.com adresine bekliyoruz. Kitabı beğenerek okumanız dileğiyle. 

Katılan herkese teşekkürler.. Her şey gönlünüzce olsun... 


4 yorum:

  1. Arkadaşı tebrik ederim, güle güle okusun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ilk çekilişimize Katıldığınız için teşekkürler. Umarız Bir daha ki çekilişimizde şans size de güler.

      Sil
  2. Ben katıldığımı sanıyordum, meğerse katılmamışım :(
    Artık bir sonraki çekilişe deneriz şansımızı :(

    Kazanan arkadaşa keyifli okumalar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şanssızlık olmuş. Katılımcı sayısı az olduğu için kazanma şansı yüksek bir çekiliş oldu çekilişimiz. :) Bir daha ki etkinliğimize bekleriz. Desteğiniz için teşekkürler...

      Sil