11 Haziran 2012 Pazartesi

Elma Yayınevi - Ödüllü Hata Bulma

Blogumuzda paylaştığımız pek çok kitabın Elma Yayınevi’nden çıkan kitaplardan olduğunu fark ettim. Kitaplarını severek okuduğum bu yayınevinin güzel çalışmaları var. Bu çalışmalardan biri olan “Ödüllü Hata Bulma” çalışmasını yazımla sizinle paylaşmaya çalışacağım.

Ödüllü Hata Bulma

“Ödüllü Hata Bulma” çalışması kapsamında yayınevi, güncel kitaplarındaki hataları bulup bilgi@elmayayinevi.com e-posta adresine gönderildiğinde her hata için bir kitap hediye ediyor. Yayınevinin sitesinde “Ödüllü Hata Bulma” başlığı altında çalışmalarını ayrıntılı anlatıyor. Yayınevi bulunan hataları sitesinde yayınlıyor. Daha önce bulunmuş hatalar için kitap kazanma şansınız yok. Bulduğunuz hatayı göndermeden önce siteden kontrol edebilirsiniz. 

Yazıyı okurken gönderiyorlar mı acaba diye aklınıza kuşku düşebilir. Eşim okuduğu bir kitapta bulduğu iki hatayı gönderdi, birkaç gün içinde geri dönüp hangi kitabı istiyorsunuz dediler. Kitaplar da elimize çok kısa zamanda geçti. Gerçekten çok güzel bir uygulama ve çok güzel de işliyor. Çalışmayı bir de Elma Yayınevi’nin sitesinden inceleyin derim. Seveceğinizi ve sizin de ilginizi çekeceğini düşünerek paylaştım. Yazımın kitap okumayı seven herkese ulaşması dileğiyle…


4 yorum:

  1. Çok güzel bir uygulama, yayınevinin okurun görüşlerini önemseyip onları değerlendirmesi bile hoş bir durumken, bir de kitap hediye etmeleri mükemmel olmuş.

    Elma Yayınevi'nin kitaplarını daha da dikkatli okuyalım artık :)

    YanıtlaSil
  2. Okuyucu ile işbirliği yaparak hatasız kitaplar basmaya çalışıyorlar. Okuyucu ile işbirliği içinde olmak bence de çok güzel. Elma Yayınevi'nin kitapları gerçekten güzel daha dikkatli okumakta fayda var artık:))) Yorumunuz için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. hala var mı bu uygulama ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, sizin yorumunuzdan sonra Elma Yayınevi'nin sitesine girdim. İlgili sayfayı bulamadım. Ancak kesin bir bilgi alabilmek için Elma Yayınevi'ne mail attım. Cevap geldiğinde sorunuza en doğru bilgilendirmeyi yapacağım.

      Eğer kalktıysa bu uygulama yazımızında en altına veya en üstüne not düşmekte fayda olacaktır. Yorumunuza teşekkür ederim.

      Sil