28 Mart 2012 Çarşamba

Blogumuz 2 Aydır Yayında


Blogumuz yayına 28.01.2012 tarihinde başladı. Blogumuzda iki ay içinde Teknoloji, Doğa ve Çevre, İnternet, Kitap, Sinema, Etkinlik ve Enerji gibi konularda toplam 23 yazı yayınlandı.

Teknoloji konusunda blogumuzda 2 yazı yayınlandı. SAMSUNGGALAXY S2 – İnceleme Bölüm 1 başlıklı yazımız blogumuzda ilk yayınlanan yazıydı. Teknoloji konusundaki diğer yazımız ise MERAKLABEKLENEN AKILLIDAN SÖYLENTİLER – SAMSUNG GALAXY S3 başlıklı yazımızdı. Samsung hayranı olduğumuz teknoloji konusundaki paylaşımlarımızdan belli oluyor sanırım J


Doğa ve Çevre konusunda blogumuzda 6 yazı yayınlandı. Doğayıİnsan'dan Korumak adlı yazımız Doğa ve Çevre konusunda ilk yayınlanan yazımızdır. Memleketimiz Karaburun’da yetişen zeytin çeşidini anlatan HURMAZEYTİN : Tanrının Karaburun Yarımadasına Hediyesi başlıklı yazımız sitemizde yayınlanmıştır. Doğa ve Çevre konusu altında kelebeklerle ilgili pek çok yazı yayınlayacağız. Bunlardan ilki TIRTILLARDA BİR GÜN UÇAR: Kelebekler ve Güveler başlıklı yazımızdır. Zirai İlaçların zararlarını anlatan GenetikBomba adlı yazımız Doğa ve Çevre konusunda yayınlanan diğer bir yazıdır. Yine memleketimiz Karaburun’da yetişen bir bitki ile ilgili NARCİSSUS'TANNERGİS' E başlıklı yazımız blogumuzda yayınlandı. Kelebekler konusunda ikinci yazımız KELEBEKLERÖZGÜRDÜR başlıklı yazıdır.

İnternet konusunda blogumuzda 3 yazı yayınlanmıştır. Bu konuda ilk yayınlanan yazımız çizim ve tahmin oyunu oynayabileceğiniz bir siteyi tanıtan SiteÖnerisi - Çiz Bakalım başlıklı yazıdır. FotoğrafLigi başlıklı yazımızı fotoğraf severlerin mutlaka okuması gereken bir yazıdır. Google logosundaki eğlenceli değişlikleri anlatan 1998 yılındanbu yana Doodle başlıklı yazımız çok renkli ve çok eğlenceli bir yazı oldu.

Kitap konusunda blogumuzda 7 yazı yayınlanmıştır. Kitap okumayı seven insanlar olarak okuduğumuz bazı kitapları sizlerle blogumuzda paylaşacağız. Ahmet Şerif İzgören’i severek okuyan bir okuyucu olarak sizlerle paylaştığımız ilk kitap KİTAPTAVSİYELERİ -1- SÜPERMEN VE UĞUR BÖCEĞİ başlıklı yazıdır. Açlık Oyunları serisinin ilk kitabını AÇLIKOYUNLARI ! başlıklı yazımız ile sizlere anlattık. Diğer iki kitabını da yakında sizlerle paylaşacağız. Beden Dili -1 başlıklı yazımızda beden dili ile ilgili genel bilgilerden ve beden dili ile ilgili yazılmış kitaplardan bahsettik. Atatürk’ün askeri okulların müfredatına konulmasını istediği kitabı KitapTavsiyeleri - Beyaz Zambaklar Ülkesinde başlıklı yazımız ile szilerle paylaştık. KitapTavsiyeleri - Küçük Beyaz Uğur Böceği başlıklı yazımız şuan sitemizde tanıtımını yaptığımız tek çocuk kitabı. Pegasus yayınlarından çıkan Kış Bahçesi başlıklı yazımızı ve kitabı mutlaka okuyun. Yine bir Ahmet Şerif İzgören kitabı AvcunuzdakiKelebek başlıklı yazımızda anlatılıyor.

Sinema konusunda blogumuzda 3 yazı yayınlandı. Ata Demirer’in filmini tanıtan BerlinKaplanı başlıklı yazımız bunlardan ilkiydi. 1980’li yılları anlatan sinema tadındaki dizinin tanıtımını SeksenlerDizisi başlıklı yazımız ile yaptık. Son zamanlarda çok konuşulan bir film hakkındaki fikrimizi Fetih 1453 başlıklı yazımız ile sizlerle paylaştık.

Etkinlik konusunda blogumuzda 1 yazı yayınlandı. Fetih 1453 filmini izledikten sonra sitemizde bir etkinlik yapma fikri aklımıza geldi. TarihimizFilm Olsa... başlıklı yazımız ile etkinliğimizi sizlere duyurduk. Sitemizde buna benzer farklı etkinlikler düzenlemek istiyoruz. İlk etkinliğimize pek katılım olmadı ama neyse L

Enerji konusunda henüz blogumuzda 1 yazı yayınladık. Bu konuda yayına hazırlanan birkaç yazı daha olduğunu buradan sizlere duyuralım. EnerjiVerimliliği - Isınma başlıklı yazımızı okuyarak evinizde ısınma için yaptığınız harcamaları azaltabilirsiniz.

Sizlerle şimdiye kadar blogumuzda paylaştığımız yazılardan kısaca bahsettik. Şimdi de blogumuz yayına başlayalı yazılarımızdan hangilerinin daha çok okunduğunu sıralayalım.

Blogumuzda her ay buna benzer bir yazı yayınlayarak size o ay en çok okunan yazılarımızı duyuracağız.

Blogumuzu takip etmeniz dileğiyle her şey gönlünüzce olsun…


1 yorum:

  1. Her ne kadar yazıyı ben yazmışım gibi gözüksede yazı eşim Neslihan'a aittir. Yanlışlıkla benim kullanıcımla gönderdi yazısını :) Bu güzel yazı için teşekkürler...

    YanıtlaSil